Genväg till livets goda

Du vill ha det bästa men vill samtidigt att det ska vara enkelt att njuta. Du uppskattar råvaror av hög kvalitet och är intresserad av en sund och rättvis produktionskedja. Du älskar goda, unika smaker. Då är Chokladfrossas prenumerationer något för dig. Unna dig själv eller någon i din närhet vardagslyx och njut av godsaker utvalda med omsorg. Du får även i varje leverans information om produkterna, produktionsland och annat som kan vara intressant och viktigt för dig att känna till. Vi skickar ut ditt paket runt den 25e varje månad och försöker anpassa oss så att du ska ha dina produkter innan helgen.

P.S Prenumerationerna är den perfekta julklappen, kärleksgåvan eller bara en klapp på axeln till dig själv eller någon du tycker om. För det är du och de dina värda.

Ingen bindningstid eller hållhakar – bara ren och skär njutning. Varmt välkommen med din beställning.

Psst…bilderna nedan är endast exempel. Produkterna kommer att packas på bästa sätt för en säker leverans. 

chokladvaskan-2

Chokladmix

För chokladälskaren. Ett paket som kommer direkt hem till dig den 25e varje månad fyllt med godsaker. Ljus- eller mörk choklad, underbara nibs, eller varför inte tryfflar som passar till eftermiddagskaffet?

Pris: 319 kr / mån ink. frakt

chokladvaskan-2

Lakritsmix

Här får du den 25e varje månad en låda med lakrits. Sött och salt, segt och hårt. Dessa små godbitar kommer i alla dess former och variationer, så det finns något för alla lakritsälskare, utan tvekan.

Pris: 279 kr / mån ink. frakt

chokladvaskan-2

Blandmix

Den optimala blandningen av lakrits och choklad. Vi garanterar att här finns det något för alla att njuta av. Paketet som kommer hem till dig den 25e varje månad fyllt till bredden och en riktig smaksensation.

Pris: 319 kr / mån ink. frakt